Päiväkirjan pitäminen on usein mielessä ja monesti tekisi mieli kirjoittaa asioista enemmänkin kuin lyhyt päivitys facebookiin. Tiedän, että siellä useita ärsyttä liikuntapäivitykset, joten miksi en päivittäisi niitä itselleni. Päätin tehdä tästä julkisen, niin ehkä saisin kirjoitettua jotain. Aloitin vuonna 2007 opintopäiväkirjan, vain itselleni, ja päivitin sitä tasan kerran vuonna 2007. Valmistuin tavoiteajassa muutama vuosi sitten aikuiskoulutuksesta.

Koulutukset on käyty - ehkä - ja nyt on aika uusia harrastuksia. Liikunta on ollut jollain tapaa mukana aina, mutta sali tuli aktiivisemmin vasta muutettuani nykyiseen kaupunkiin. Enimmäkseen käyn ryhmäliikunnassa, mutta salillakin välillä.

Luontoiminen olen ollut aina. Nuori perheenjäsen innostui joitakin vuosia sitten lintuharrastuksesta ja itsekin siinä sivussa olen noita oppinut tuntemaan. Marjametsä  ja kalastelu kuuluu jokaiseen kesään. Asuinpaikat ovat kaupunkikeskeisiä, mutta rakkaus luontoon säilyyn.

Liikenteessä on paljon, mistä tekisi mieli kirjoittaa. Sieltä saa kyllä paljon aikaan kärttyisää tekstiä. Pari kertaa on ollut osuma todella lähellä, molemmilla kerroilla toisten käyttäytymisen vuoksi. Liikun sekä kävellen, pyöräillen, autoillen että julkisilla, joten kaikki näkökulmat tulee huomioitua. Ehkä se tästä lähtee. Jospa tämä ei jäisi ainoaksi kerraksi. Tavoite on pari kertaa viikossa sekä kun jotain tapahtuu.